Benefietvoorstelling: Een flinke linkse vrouw

Wanneer:
Zondag 10 oktober 2021

Waar
:
Beachclub LaParade

Start voorstelling:
16:00 uur

Diner (optioneel):
17:30 uur

Aanmelden benefietvoorstelling

  Voor de voorstelling: hoeveel kaarten wil je bestellen?

  Voor het diner (optioneel): met hoeveel mensen wil je aanschuiven?


  Ik verplicht mij hierbij tot de aanschaf van bovengenoemde producten, waarvan de betaling op een later tijdstip zal plaatsvinden.

  Beachclub LaParade draagt Stichting Fight cancer een warm hart toe en wil graag haar steentje bijdragen aan kankeronderzoeken en de maatschappij. Samen met Zeevlamproducties doneren wij een groot deel van de kaart- en dinerverkoop van deze benefiet middag/avond aan Stichting Fight Cancer.

  Over de voorstelling

  Na hun succesvoorstelling DOEK! van Maria Goos, staan Linda Møller en Casper van Bohemen opnieuw tegenover elkaar in ’Een flinke linkse vrouw’, van Aaf Brandt Corstius. Een komedie over visite en vis, winners en losers en Homeless van Paul Simon. De geestige dialogen tussen twee totaal verschillende karakters, maken dit stuk tot een feest van herkenning. Lees meer over de voorstelling op de website van Zeevlam Producties

  Prijzen

  • Kaarten voor de voorstelling: €25,- pp.
  • Het 3-gangen verrassingsmenu €22,50 pp.
   (exclusief drankjes).

  Let op: Er is een maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar en wandelaars van de walk krijgen voorrang op de toegang van de voorstelling en het diner. Wees er dus snel bij!

  Te veel mensen krijgen te maken met Kanker

  Doe mee met de Walk to fight cancer en help ons meer geld in te zamelen voor kankeronderzoeken. Trek je wandelschoenen aan –  alleen of samen met je collega’s, vrienden of familie – en loop 10 of 20 km mee in de omgeving van Kijkduin op zondag 10 oktober 2021.

  Het doel is om met alle wandelaars zoveel mogelijk donaties op te halen voor Stichting Fight cancer. Wandel ook mee om fondsen te werven voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

  Loop mee!

  Inschrijven voor de Walk to fight Cancer doe je hier:

  Mede mogelijk gemaakt door:

  Menu