Trouwen aan zee

Heerlijk met je voeten in het zand en uitzicht op zee elkaar het ja-woord geven?

Bij Beachclub LaParade kunnen we daarvoor zorgen. LaParade is gevestigd op een plek die omgeven is door natuur en rust en toch goed bereikbaar is. Via een prachtige toegangstrap uit de duinen kunnen we jullie ook een fantastische entree-ceremonie aanbieden!

Officiële trouwlocatie

Als officiële trouwlocatie in Den Haag bieden we alle mogelijkheden om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van de ceremonie op het strand tot een diner en feest op het terras (automatisch schuifdak) met uitzicht op zee. Weer of geen weer: bij LaParade aan het strand is trouwen altijd een feest.

Ons LaParade team staat klaar voor een compleet verzorgde trouwdag in een ontspannen en sfeervolle setting die natuurlijk helemaal wordt afgestemd op jullie wensen.

Meer weten?

Zijn jullie enthousiast, neem dan contact met ons op dan leiden wij jullie graag rond door onze mooie beachclub en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Mail of bel ons !

Prijsvoorbeelden

Meer informatie

Wil je meer weten over de organisatie van je huwelijk bij Beachclub LaParade? Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op over je wensen!

Meer informatie

Wat leuk dat je erover denkt om je bruiloft / trouwfeest bij LaParade te houden! Als je onderstaand formulier invult, nemen we snel contact met je op om je wensen te bespreken.