Events

Van Bruiloft tot teamuitje

De prachtige kust van Nederland, een geweldige belevenis op zich. Onze locatie aan zee leent zich uitstekend voor uiteenlopende events. De inspirerende en relaxte omgeving van strand en zee zorgen voor een onvergetelijke beleving. Samen met u organiseren wij bijvoorbeeld een geweldige beachevent, teambuilding of beachparty op en rond het strand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Soorten events

Bij Beachclub LaParade is bijna alles mogelijk. Wij werken samen met erkende, gespecialiseerde eventbureaus, die een maatwerkprogramma maken afgestemd op uw wensen en behoeften. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een verjaardag, baby shower of condoleance bij ons te organiseren. Uiteraard zijn er ook genoeg andere mogelijkheden. U leest er alles over in onze brochure. Wij hebben ervaring met het organiseren van veel verschillende evenementen aan het strand. Denk bijvoorbeeld aan;

 • Romantische bruiloft aan zee
 • Zakelijke bijeenkomsten zoals vergadering of netwerkborrel
 • Verjaardagsfeesten
 • Strandfeesten
 • Barbecues op het strand
 • Bedrijfsfeesten
 • Teamuitjes

Zakelijke events

Van bruiloft tot feest(je) en van teamuitje tot vergadering. Vertel ons je wensen en ons gastvrije en professionele team staat klaar om van elk evenement een succes te maken, zowel privé als zakelijk. Lees hier alles over onze zakelijke events, of bekijk onze zakelijke brochure. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze events op het strand?

Ons team denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor een vergadering, teamdag, baby shower, barbecue of borrel op het strand. Neem gerust contact met ons op. Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tot snel bij Beachclub LaParade.

Contactformulier events

Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
  Met je voeten in het zand ongestoord genieten

  Volg ons op
  Instagram

  Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
  Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841446623094604.