Zakelijke events op het strand

Zakelijke events

Op zoek naar een unieke locatie voor het volgende zakelijke event? Beachclub LaParade in Kijkduin biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke beleving. Met onze prachtige ligging direct aan het strand, creëren we een inspirerende en ontspannen omgeving voor diverse zakelijke bijeenkomsten. We verzorgen evenementen, bedrijfsuitjes, vergadering, trainingen, teamuitjes of (netwerk)bijeenkomsten van A tot Z. Voor groepen organiseren we ook o.a. workshops, sport of andere strandactiviteiten. Je evenement met uitzicht op zee en toch in de buurt van OV en goede uitvalwegen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op. Bekijk ook onze andere events.

Direct offerte aanvragen

Vertel ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag!

Jouw zakelijke event op maat

Of het nu gaat om een teambuilding, product presentatie, congres of personeelsfeest, Beachclub LaParade heeft alles in huis om jouw event tot een succes te maken. Ons team van eventspecialisten staat voor u klaar om de wensen te bespreken en een event op maat te creëren.

Wat maakt Beachclub LaParade de perfecte locatie voor uw zakelijke event?

  • Unieke locatie: Geniet van een adembenemend uitzicht op de Noordzee en creëer een inspirerende sfeer voor jouw event.
  • Flexibele ruimtes: Wij beschikken over diverse binnen- en buitenruimtes die naar wens kunnen worden ingericht.
  • Compleet verzorgd: Van catering tot entertainment, wij regelen alles tot in de puntjes.
  • Activiteiten op het strand: Combineer uw event met diverse teambuildingactiviteiten op het strand.
  • Bereikbaarheid: Beachclub LaParade is goed bereikbaar met het OV en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bedrijfsuitje Kijkduin

Een bedrijfsuitje in Kijkduin is voor medewerkers een leuk moment om te binden en plezier te maken! Er zijn meerdere activiteiten mogelijk op het strand. Na afloop kan het hele team aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijk diner. Veel is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een bedrijfsuitje Kijkduin.We bieden diverse arrangementen voor één of meerdere dagdelen of dagen waarbij ook ontbijt, lunch, borrel en/of diner verzorgd kunnen worden.

Het gastvrije team van Beachclub LaParade staat klaar voor je compleet verzorgde evenement in een ontspannen en sfeervolle setting die natuurlijk helemaal wordt afgestemd op jullie wensen. Ontdek alle mogelijkheden voor zakelijke events op het strand.

Met je voeten in het zand ongestoord genieten

Volg ons op
Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841446623094604.