Zakelijke events op het strand

Voor zakelijke events op het strand ben je bij Beachclub LaParade aan het juiste adres. We verzorgen evenementen, bedrijfsuitjes, vergadering, trainingen, teamuitjes of (netwerk)bijeenkomsten van A tot Z. Voor groepen organiseren we ook o.a. workshops, sport of andere strandactiviteiten. Je evenement met uitzicht op zee en toch in de buurt van OV en goede uitvalwegen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op. Bekijk ook onze andere events.

Bedrijfsuitje Kijkduin

Een bedrijfsuitje in Kijkduin is voor medewerkers een leuk moment om te binden en plezier te maken! Er zijn meerdere activiteiten mogelijk op het strand. Na afloop kan het hele team aanschuiven in ons restaurant voor een heerlijk diner. Veel is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een bedrijfsuitje Kijkduin.

We bieden diverse arrangementen voor één of meerdere dagdelen of dagen waarbij ook ontbijt, lunch, borrel en/of diner verzorgd kunnen worden.

Het gastvrije team van Beachclub LaParade staat klaar voor je compleet verzorgde evenement in een ontspannen en sfeervolle setting die natuurlijk helemaal wordt afgestemd op jullie wensen. Ontdek alle mogelijkheden voor zakelijke events op het strand.

Direct offerte aanvragen

Vertel ons je wensen en wij gaan voor je aan de slag

Neem contact op!

Meer weten over vergaderen met uitzicht op het strand? We denken graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Wat leuk dat je erover denkt om je event bij Beachclub LaParade te organiseren! Vul onderstaande formulier in en we nemen snel contact met je op.