Trouwen op het strand

Heerlijk met je voeten in het zand en uitzicht op zee elkaar het ja-woord geven?

Bij Beachclub LaParade kun je trouwen op het strand. LaParade is gevestigd op een plek die omgeven is door natuur en rust en toch goed bereikbaar is. Via een prachtige toegangstrap uit de duinen kunnen we jullie ook een fantastische entree-ceremonie aanbieden!

Een geheel verzorgde ceremonie bij het trouwen op het strand, zand tussen je tenen, het geruis van de zee op de achtergrond en schitterende ringen in de stralende zon. Trouwen aan zee doe je bij Beachclub LaParade.

Trouwen op het strand

Officiële trouwlocatie

LaParade is meer dan alleen een strandtent, het is een evenementen locatie die gespecialiseerd is in het organiseren van bruiloften. Als officiële trouw locatie in Den Haag bieden we alle mogelijkheden om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van de ceremonie op het strand tot een diner en feest op het terras (automatisch schuifdak) met uitzicht op zee. Weer of geen weer: bij LaParade aan het strand is trouwen altijd een feest. Een strand bruiloft vraagt om hapjes en drankjes die passen bij het strand. In plaats van een formeel diner kun je kiezen voor een relaxte bbq.

Wij weten als geen ander wat er komt kijken bij een bruiloft en nemen het organiseren van deze magische dag jullie graag uit handen. Inmiddels hebben we al vele bruiloften mogen organiseren en hebben wel heel wat ervaring. Ons LaParade team staat klaar voor een compleet verzorgde trouwdag in een ontspannen en sfeervolle setting die natuurlijk helemaal wordt afgestemd op jullie wensen. Volledig ontzorgd trouwen op het strand en maximaal van jullie trouwdag genieten, dat kan bij LaParade.

Veelgestelde vragen

Ja. Eigen catering is mogelijk in overleg met ons.

Wij hebben verschillende bbq pakketten en meer gangen menu´s. We kunnen in overleg maatwerk leveren.

Ja. Wij hebben verschillende decoratie pakketten. Wij laten jullie graag deze zien.

In onderling overleg is eigen decoratie zeker mogelijk, u kunt daarvoor eerder terecht dan de start van uw arrangement. Er zijn met oog op de veiligheid wel enige regels aan verbonden

Ja. Op basis van het aantal dag- of avondgasten wordt er een berekening gemaakt.

Bij het feest doen we de drankjes altijd op afkoop op de dag zelf is het ook mogelijk te kiezen voor nacalculatie. Jullie kunnen kiezen uit een binnenlands assortiment. Het is ook mogelijk om daar een buitenlands assortiment bij te nemen.

Wij bieden ook een bottle service aan. Wij leggen graag de verschillende mogelijkheden aan jullie uit tijdens een bezoek bespreking.

We houden nauw contact over de weersvoorspelling.

Gaat het regenen… Dan hebben we de mogelijkheid om uit te wijken naar onze prachtige binnenruimte, het terrassol.

Dit sfeervolle terras heeft een vol automatisch schuifdak dat mocht de zon gaan schijnen op het moment van de ceremonie we deze kunnen openen en jullie het buitengevoel toch hebben.

We hebben verschillende pakketen afhankelijk van het aantal personen, de wensen en tijden, kijken we welk pakket het meest geschikt is. Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier, dan bespreken we samen de prijzen en mogelijkheden.

Wil je meer weten over de organisatie van je huwelijk bij Beachclub LaParade? Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op over je wensen!

Wat maakt LaParade nou zo bijzonder voor jouw bruiloft?

  • Unieke locatie: Trouw met je voeten in het zand en geniet van een adembenemend uitzicht op de Noordzee.
  • Persoonlijke service: Het team van LaParade staat voor je klaar om jouw wensen om te zetten in een onvergetelijke dag.
  • Culinaire hoogstandjes: De ervaren chef-kok creëert een heerlijk menu dat perfect past bij jouw trouwdag.
  • Feestelijke receptie: Na de ceremonie kun je samen met je gasten feesten op het terras of in de gezellige beachclub.
  • Flexibele mogelijkheden: LaParade biedt verschillende arrangementen en stylingopties zodat je jouw trouwdag helemaal naar wens kunt invullen.
  • Plan B bij slecht weer: LaParade heeft altijd een plan B achter de hand, zodat jouw bruiloft altijd door kan gaan, ongeacht het weer.

Meer weten over trouwen op het strand?

Willen jullie graag trouwen aan het strand en meer informatie hebben? Bekijk dan hier onze brochure. Zowel voor het feest, de trouwfoto’s en het romantische buitengevoel is trouwen op het strand bij LaParade de perfecte trouw locatie. Wie wil er nou geen strand bruiloft? Zijn jullie enthousiast geworden over trouwen op het strand? Neem dan contact met ons op dan leiden wij jullie graag rond door onze mooie beachclub en kunnen we de mogelijkheden bespreken. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven. Laat je inspireren door de prachtige trouwlocatie.

Vragen? Mail of bel ons!

Sfeer impressie Beachclub LaParade

Met je voeten in het zand ongestoord genieten

Volg ons op
Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841446623094604.