Strand

Heerlijk genieten op het mooie strand van Kijkduin

Bij ons kun je terecht voor een heerlijke dag op het strand waar het je aan niets ontbreekt. Op het strand voor ons terras zijn strandbedden en windschermen te huur. Om je stranddag helemaal compleet te maken, bestel je kleine hapjes en drinks bij onze Beachbar.

Ook onze kleine gasten kunnen een heerlijke dag bij ons beleven. We hebben naast speeltoestellen ook een heerlijke plek voor kinderen om te spelen.

Beachbar

Wat is een dagje strand zonder een gezellige beachbar? Onze strandbar is elke dag open voor heerlijk koude drankjes en een lekkere snack. Bekijk gerust ons menu. Of je nu komt om te zonnebaden, te zwemmen of gewoon lekker wilt chillen op ons comfortabele terras, bij Beachclub LaParade ben je aan het juiste adres. Kom snel langs en ervaar het ultieme relaxgevoel! Ons team staat klaar om jou te verwelkomen met een vriendelijke glimlach en een verfrissend drankje.

Strandbedden

Dagelijks kun je strandbedden en windschermen huren.

We werken volgens het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt. Bij heel mooi weer adviseren wij extra vroeg te komen. Online reserveren is niet mogelijk.

Met je voeten in het zand ongestoord genieten

Volg ons op
Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841446623094604.