Eten in Kijkduin

Eten in Kijkduin

Ben je op zoek naar een leuke locatie om te eten in Kijkduin? Dan ben je bij Beachclub LaParade aan het juiste adres. De ligging aan het strand draagt bij aan een relaxte sfeer met een prachtig uitzicht op de zee. Het is de perfecte plek om met vrienden of familie te gaan eten terwijl je geniet van wat frisse lucht in de prachtige strandomgeving. Uit eten gaan bij Beachclub LaParade is een fantastische manier om de dag in Kijkduin door te brengen!

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@laparade.nl. Wij denken graag met je mee.

Prachtige locatie in Kijkduin

Een uitstapje naar het mooie strand van Kijkduin is een geweldige manier om te genieten van de zon en de zee. Kom dineren in ons restaurant en geniet van onze heerlijke  gerechten. Van onze lunch –en diner specials tot gerechten met een Franse touch, of heerlijke kleine hapjes om te delen. Onze menukaart kent een parade aan smaken, specerijen en verrassende smaakcombinaties. Genieten van lekker eten met vrienden en familie in de frisse zeelucht zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Reserveren bij Beachclub laparade

Kom een lekker hapje eten in Kijkduin bij Beachclub LaParade. Bekijk alvast onze menukaart online. Reserveer direct een plekje door te bellen naar 070-8002241 en geniet van het heerlijke eten in combinatie met prachtig uitzicht. Tot snel bij Beachclub LaParade in Kijkduin.