Lunch Kijkduin

Lunch Kijkduin

Ben je op zoek naar een leuke en sfeervolle locatie voor een heerlijk lunch in Kijkduin? Kom dan langs bij Beachclub LaParade. Beachclub LaParade is een strandtent op Kijkduin waar je kunt genieten van de lekkerste lunch gerechten. Voor een lunch in Kijkduin hoef je dus niet verder te zoeken. Beachclub LaParade heeft een divers aanbod voor een lunch aan het strand van Kijkduin.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@laparade.nl. Wij denken graag met je mee.

Lunchen bij Beachclub LaParade Kijkduin

Geniet van een heerlijk lunch in de ochtend tijdens zonsopgang. Wat is lekkerder dan onder het genot van een verse lunch je middag te beginnen aan  het strand. De perfecte locatie om de dag goed te beginnen. Op onze menukaart staan genoeg heerlijke gerechten voor het lunch. Wij hebben voor ieder wat wils. Benieuwd naar de lunch gerechten? Bekijk dan onze menukaart.

Lunch Kijkduin aan het strand

Onze locatie, gelegen aan het strand, is heerlijk om te ontspannen. Geniet op ons terras of lekker binnen van het prachtige uitzicht over de zee. Kom je na een lange strandwandeling aanschuiven? Wees welkom! Heb je met een groep vrienden genoten van de zonsopgang en zijn jullie toe aan een stevige lunch? Of zoek je een sfeervolle binnen locatie in Kijkduin voor een zakelijke meeting mét lunch of lunchbuffet? Bij Beachclub LaParade kun je altijd terecht.

Reserveer nu jouw lunch in Kijkduin

Lunchen bij Beachclub LaParade kan dagelijks vanaf 12:00 uur. Wij hebben binnen of buiten vrijwel altijd plaats. Kom langs en geniet van onze lunch. Je kan vooraf gemakkelijk een reservering maken. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen of om gewoon langs te komen. Op warme dagen raden wij aan om wel te reserveren, zodat er zeker een tafeltje vrij is. Kom jij ook lunchen in Kijkduin? Tot snel! Volg ons op social media en blijf op de hoogte.

Ontbijt Kijkduin