Teamdag

Teamdag

Een teamdag is een volledige dag die in het teken staat van teambuilding en teamontwikkeling. LaParade is de perfecte plek om jouw volgende teamdag te organiseren. Met de prachtige ligging aan het strand, het uitzicht op de zee en het ruime aanbod aan activiteiten heeft LaParade alles in huis om van uw teamdag een succes te maken. Daarnaast is er gratis parkeergelegenheid. Dus waar wacht je nog op? Plan jouw volgende teamdag bij LaParade in Kijkduin.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@laparade.nl. Wij denken graag met je mee.

Ontdek de mogelijkheden voor de teamdag

Het ervaren en behulpzame personeel staat klaar om ervoor te zorgen dat de dag soepel verloopt en er worden tal van activiteiten aan zee aangeboden om iedereen te vermaken. LaParade heeft voor ieder wat wils. Met het prachtige strand en uitzicht op de zee, is LaParade de perfecte plek voor een teamdag en om te genieten van wat welverdiende rust en ontspanning. Zo’n dag heeft veel positieve effecten én is nuttig. Jullie leren nieuwe dingen, treden buiten je comfortzone, ontdekken nieuwe talenten en leren collega’s op een andere manier kennen. Genoeg redenen om zo’n dag te organiseren dus. Informeer naar de mogelijkheden, wij bieden ieder bedrijf een passend en unieke teamdag aan. Heb je nog vragen of wil je een teamdag organiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Teamdag strand reserveren

Wil je meer weten over een teamdag aan het strand? Of wil je graag de teamdag bij ons organiseren? Wij denken graag met je mee bij het organiseren van een teamdag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Volg ons ook op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tot snel bij Beachclub LaParade.