Teamuitje op het strand

Teamuitje op het strand

Een teamuitje op het strand  om eens lekker uit te waaien met je team en tegelijk aan de teambuilding werken, klinkt goed toch? Bij Beachclub LaParade ben je hiervoor aan het juiste adres! Met een prachtig uitzicht op zee en een relaxte sfeer op het strand van Kijkduin beloven wij een geweldige dag die je als team nog lang zal herinneren. Het team van LaParade staat voor jullie klaar en heeft alles in huis voor het organiseren van een verschillende zakelijke events, waaronder een onvergetelijk teamuitje.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@laparade.nl. Wij denken graag met je mee.

Onvergetelijk teamuitje op het strand

Bij Beachclub LaParade geloven we in maatwerk en daarom werken wij samen met gespecialiseerde eventbureaus. Hierdoor organiseren we samen met jou een teamuitje op maat welke voldoet aan al jullie wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een actieve teambuilding of juist de rust wilt opzoeken en ongestoord gaat genieten met je voeten in het zand. Wij zorgen ervoor dat jouw teamuitje aan zee een onvergetelijke ervaring wordt.

Teamuitje op maat

Ook bieden wij verschillende mogelijkheden tijdens het teamuitje te genieten van heerlijk eten. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke barbecue op het strand tijdens de zonsondergang, of een uitgebreid diner of lunch aan zee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Liever een gezellige borrel? Ook dat is geen probleem, sluit de dag af met een borrel terwijl de zon ondergaat en maak er een onvergetelijk en origineel teamuitje van.

Teamuitje op het strand reserveren

Wil je meer weten over een teamuitje aan het strand bij LaParade of verzekerd zijn van onze prachtige locatie? Wij denken graag met je mee bij het organiseren en plannen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en samen realiseren een onvergetelijk teamuitje op het strand.

Ontbijt Kijkduin