Trouwen op het strand

Trouwen op het strand van Kijkduin

Beachclub LaParade biedt de perfecte locatie om te trouwen op het strand van Kijkduin in Den Haag. Met de ligging aan de zee biedt Beachclub LaParade een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring met prachtig uitzicht. Ons team zal samen met jullie een op maat gemaakt huwelijksarrangement samenstellen dat alles omvat van eten en drinken tot decoratie en entertainment, volledig afgestemd op jullie wensen en de behoeften van jullie gasten. Beleef jullie droomhuwelijk op het strand bij Beachclub LaParade.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@laparade.nl. Wij denken graag met je mee.

De mooiste trouwlocatie

Beachclub LaParade is de perfecte setting voor jullie droombruiloft aan het strand van Kijkduin. Trouwen op het strand geeft een uniek romantisch buitengevoel en is ook nog eens perfect voor mooie trouwfoto’s. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de locatie omgetoverd wordt tot een prachtige trouwlocatie. En natuurlijk is geen strandbruiloft compleet zonder een ceremonie op het strand en  een prachtige zonsondergang.

Of jullie nu op zoek zijn naar een eenvoudige ceremonie of een uitbundige aangelegenheid, alles is mogelijk bij Beachclub LaParade. Zijn jullie op zoek naar een prachtige en unieke omgeving voor jullie bruiloft, kijk dan niet verder dan Beachclub LaParade. Als officiële trouwlocatie maken we jullie speciale dag echt onvergetelijk.

Trouwen op het strand | Neem contact op

Vier de mooiste dag van jullie leven op de mooiste trouwlocatie. Van catering tot entertainment, Beachclub LaParade maakt van jullie bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis. Enthousiast geworden? Neem dan vandaag nog contact met ons op om jouw droomhuwelijk aan het strand te plannen via events@laparade.nl. Tot snel bij Beachclub LaParade.