Trouwlocatie Den Haag

Trouwlocatie Den Haag

Beachclub LaParade is de perfecte locatie om te trouwen in Den Haag. Onze trouwlocatie in Den Haag is gevestigd aan het strand van Kijkduin. Met een prachtig uitzicht op de zee is Beachclub LaParade een idyllische omgeving voor jullie speciale dag. Ons team werkt samen met jullie aan een onvergetelijke ervaring, afgestemd op jullie specifieke wensen en behoeften. Van catering tot decoratie, Beachclub LaParade zorgt ervoor dat jullie bruiloft precies is waar jullie altijd al van gedroomd hebben. Willen jullie graag trouwen in Den Haag en zoeken jullie nog naar een adembenemende trouwlocatie in Den Haag, dan is Beachclub LaParade de perfecte keuze.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@laparade.nl. Wij denken graag met je mee.

Trouwlocatie Kijkduin

Beachclub LaParade is de perfecte locatie voor jullie droombruiloft. Gelegen aan het prachtige strand van Kijkduin biedt Beachclub LaParade een prachtig uitzicht op de zee. Bij Beachclub LaParade kunnen jullie volledig ontzorgd trouwen op het strand en ultiem genieten van jullie speciale dag. Van de ceremonie op het strand tot een diner en feest op het terras. Een huwelijk is een bijzonder evenement waar heel wat organisatie aan vooraf gaat. Elk huwelijk is bij ons écht een hoogtepunt. Wij kunnen een variëteit aan verschillende diners verzorgen tijdens de bruiloft. Wij stellen samen met onze chef een passend menu voor jullie samen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor trouwen op het strand van Kijkduin? Neem dan contact met ons via events@laparade.nl.

Contact trouwlocatie Den Haag

Beachclub LaParade is als officiële trouwlocatie de perfecte keuze voor bruidsparen die op zoek zijn naar een bruiloft die net even anders is. Zijn jullie op zoek bent naar een trouwlocatie die jullie grote dag gegarandeerd onvergetelijk maakt, dan is Beachclub LaParade in Den Haag de perfecte trouwlocatie. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een huwelijk aan het strand? Neem dan contact met ons op via events@laparade.nl. Wij helpen je graag verder.