Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee

Vergaderen aan zee was nog nooit zo chic! Beachclub LaParade is de perfecte plek voor uw volgende bedrijfsevenement, privéfeest of bruiloft. De luxe locatie ligt direct aan het strand en biedt een prachtig uitzicht op zee. Het team van Beachclub LaParade werkt met u samen om uw evenement op maat te maken, van het menu,  audiovisuele middelen  tot het decor. En wat voor soort evenement u ook plant, u kunt er zeker van zijn dat uw gasten zullen genieten van service en top keuken. Dus maak indruk op uw volgende evenement, organiseer het bij Beachclub LaParade!

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar events@laparade.nl. Wij denken graag met je mee.

Vergaderen met een prachtig uitzicht

Als u op zoek bent naar een vergaderzaal die inspireert, bent u bij Beachclub LaParade aan het juiste adres. Even lekker weg uit de drukte van de stad of van uw vaste plek op kantoor. De vergaderingen worden effectiever. In de omgeving van  de zee en het strand krijgen uw vergaderingen een extra impuls.. Het adembenemende uitzicht op zee maakt onze locatie de perfecte plek om een bedrijfsevenement of privéfeest te organiseren. Of u nu op zoek bent naar een unieke locatie voor uw volgende vergadering of gewoon wilt ontspannen aan de zee, Beachclub LaParade zal uw verwachtingen zeker overtreffen. Wij hebben verschillende vergaderruimtes voor kleine en grotere groepen. Heeft u nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Vergadering aan zee reserveren

Wilt u meer weten over vergaderen aan zee met uitzicht op het strand? We denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Volg ons ook op Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tot snel bij Beachclub LaParade.